Helppokäyttöiset pellettikattilat Turun seudulla, Pirkanmaalla ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Helppokäyttöiset pellettikattilat Turun seudulla ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Turusta käsin koko Etelä-Suomen alueella palveleva KL Power Oy myy helppokäyttöisiä ja kestäviä pellettikattiloita. Valikoimastamme löydät kuumaa vettä ja lämpöä tuottavan Easypell-pellettikattilan sekä kondenssitekniikalla varustetun pellettikattilan suurille lämmitysjärjestelmille. Palvelemme ammattitaidolla yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä sekä taloyhtiöitä.

 

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavasti toimivia pellettikattiloita! 

Easypell-puupellettikattila on vaivaton, edullinen ja tehokas

Easypell-pellettikattila tarjoaa miellyttävää ympäristöystävällistä keskuslämmitystä. Se tuottaa kodillesi lämpöä ja lämmintä vettä tarpeen mukaan.

 

Tässä digitaalisesti ohjattavassa pellettikattilamallissa on automaattinen sytytys, puupellettien syöttö ja tuhkan poisto. Automaattinen lämmönvaihtimen puhdistus vie vain pari sekuntia. Suuri pellettisäiliö kestää jopa viikon.

 

Tiesitkö, että voit korvata vanhan öljy-, kaasu- tai puukattilan ilman muutoksia pattereihin tai lattialämmitykseen? Easypell-pellettikattila ei vie paljon tilaa: sen mahtuu 1 m²:n alueelle pellettivarastoineen. Se voidaan asentaa niin kellariin kuin olemassa olevaan kattilahuoneeseenkin. Kaiken lisäksi asennustyöt sujuvat nopeasti ja helposti.

Tekniset tiedot Kysy lisää

*Teho muunneltavissa
Koska teho on säädeltävissä ja pitkäaikainen enimmäistehon käyttö on mahdollinen, sopii Easypell melkein kaikkien omakotitalojen lämmitystarpeisiin, käyttöveden lämmitykseen ja altaiden lämmitykseen. Mutta myös pienyritykset voivat hyödyntää sitä, silloin kun lämmitysenergiaa tarvitaan.

*Alhaiset päästöt
Näytät ympäristösitoumuksesi hankkimalla Easypell-järjestelmän. Easypell täyttää EN 303-5 Class 5-boilerstandardin, kuten myös Ecodesign ERP- ja melkein kaikkien muiden maiden standardeja, joiden tavoite on päästöjen vähentäminen tukiohjelmien kautta.

*Huoltotarvetta vähentävä teknologia
Automaattisen puhdistuksen ja poltinmallin ansiosta riittää, että laite puhdistetaan kerran vuodessa. Tilava tuhkasäiliö mahdollistaa tuhkan tyhjennyksen vain 1–2 kuukauden välein.

Maxi Condens -pellettikattila sopii erinomaisesti suurille lämmitysjärjestelmille

Kondenssitekniikalla varustettu Maxi Condens -pellettikattila sopii erinomaisesti suurille lämmitysjärjestelmille. Kondenssikattila kuluttaa vähemmän pellettiä kuin tavallinen pellettikattila ja säästää jopa 15 % lämmityskustannuksissa. Tämän ison, mutta kompaktin pellettikattilan teho on jopa 256 kW.

 

Maxi Condens -pellettikattilan sekä tekniikka että ohjausjärjestelmä ovat samat kuin pienemmissä Condens-kattiloissa, mutta Maxi-kattilassa pellettien täyttämiseen tarkoitettu turbiini on sijoitettu pellettivaraston päälle. Tuhka-astia löytyy kattilan ulkopuolelta.

 

Monisegmenttinen poltinlevy, palotilan anturi ja tyhjiömittari takaavat vertaansa vailla olevan polttotekniikan, joka mahdollistaa tehokkaan palamisen ja alhaiset päästöt. Lauhdutintekniikka tarjoaa puolestaan savukaasujen luonnollisen puhdistuksen. Suurin osa savun hiukkasista jumittuu nimittäin lauhduttimeen, josta ne huuhdellaan viemäriin. 

 

Myös Maxi Condens -pellettikattilan asennus on helppoa, sillä se mahtuu 80 cm leveän oviaukon läpi. Mitään muutoksia ei siis tarvitse tehdä rakennukseen tämän pellettikattilan asennuksen vuoksi.

 

Mikäli haluat lisätietoja Maxi Condens -pellettikattilasta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Yhteystietoihin