Hoidamme erilaiset julkisivutyöt Turun seudulla, Pirkanmaalla ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Hoidamme erilaiset julkisivutyöt Turun seudulla ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

KL Power Oy on julkisivutöiden kokenut ammattilainen. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä sekä taloyhtiöitä Turusta käsin joustavasti koko Etelä-Suomen alueella. Lue lisää ja käänny puoleemme, kun rakennuksesi julkisivu kaipaa uutta pintaa.

Julkisivutyöt on syytä teettä alan laaja-alaisen ammattitaidon omaavalla tekijällä. Näin varmistat, että suuritöinen urakka onnistuu suunnitelman mukaisesti ja lopputulos on korkealaatuinen. Me KL Power Oy:llä hoidamme omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen julkisivutyöt ripeällä otteella aina asiakkaan kanssa sovittua aikataulua noudattaen.

Julkisivujen ja metallirakenteiden maalaus- ja pinnoitustyöt

Teemme rakennusten julkisivujen maalaustyöt sekä erilaiset pinnoitustyöt, kuten rappaukset. Lisäksi hoidamme erilaisten metallirakenteiden, kuten laivojen, siltojen ja teollisuuden maalaustyöt.

 

Kauniin ja kestävän pinnan edellytyksenä on ammattitaidolla ja huolellisesti tehty pohjatyö. Meiltä löytyvät toimiviksi havaitut menetelmät ja laatutuotteet jokaiseen kohteeseen. Alan kokeneina ammattilaisina osaamme suunnitella pinnan työstön materiaalin vaatimusten sekä kohteen yksilöllisten ominaisuuksien mukaisesti. Takaamme työllemme aina ensiluokkaisen laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa asiakkaan toiveita sataprosenttisesti.

Kysy lisää

Kysy lisää tai pyydä tarjous ottamalla yhteyttä

Kun suunnittelet kotisi, toimitilojesi tai taloyhtiösi julkisivun maalausta tai pinnoitusta, käänny puoleemme. KL Power Oy on luotettava ja lujalla ammattitaidolla palveleva kumppanisi erilaisissa julkisivutöihin liittyvissä tarpeissasi.

 

Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Kysy lisää tai pyydä kilpailukykyinen tarjous urakastasi!

Yhteystiedot