Uusiutuvan energian hyötykäytön asiantuntija Turussa ja Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Uusiutuvan energian hyötykäytön asiantuntija Turussa

Ota yhteyttä

KL Power Oy on erikoistunut uusiutuvaa energiaa hyödyntäviin CHP-järjestelmiin. Myymme markkinoiden parhaat tuotteet ja hoidamme laiteasennukset vahvalla ammattitaidolla.

 

Lue lisää, tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä, niin vaihdetaan kotisi tai muun kohteen energiajärjestelmät ympäristöystävälliseen vaihtoehtoon. Palvelemme Turun toimipaikaltamme käsin asiakkaita koko Etelä-Suomen alueella.

Mikä on CHP-yksikkö? 

CHP-lyhenne tulee englannin kielen sanoista "combined heat and power". Uusiutuvaa energiaa, kuten pellettiä, aurinkoa ja biokaasua hyödyntävä järjestelmä tuottaa lämmön ohessa myös sähköä talon tai muun kiinteistön käyttöön. 

 

Valitsemalla CHP-yksikön lämmitysjärjestelmäksesi, panostat kotitaloutesi energiaomavaraisuuteen. Kerromme mielellämme lisää tuotteista ja niiden toiminnasta, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

Yhteydenotto

Ökofen Pellematic Condens_e

Ökofen Pellematic Condens_e on pientaloluokkaan sopiva CHP-laitos. CHP-laitos (Combined heat and power) on järjestelmä, joka tuottaa lämpöä ja sähköä samanaikaisesti.


Pellematic Condens_e on pellettikattila, johon on asennettu sähköä tuottava Stirling-moottori. Kattilan käydessä myös Stirling on käytössä ja tuottaa sähköä samaan aikaan.


Tämä on iso edistysaskel kiinteistöjen energiajärjestelmien teknologiassa ja antaa selkeän suunnan tulevaisuuden tekniikalle. Uusiutuvalla energialla toimivaa CHP-laitosta on kehitelty pitkään, ja nyt se on markkinoilla.

 

Pellematic Condens_e yhdistetään kiinteistön vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Se voidaan asentaa myös vesikiertoiseen patteriverkostoon, mutta paluuveden tulisi olla 30–40 astetta. Optimaalinen lämpötila olisi 35 astetta. Ellei tämä toteudu, tehontuotto Stirling-moottorissa laskee.


CHP-teknologiaa ei kannata verrata muihin lämpöä tuottaviin järjestelmiin, koska tekniikka on pidemmälle vietyä. CHP-yksikkö tuottaa myös sähköenergian, joten kyse ei ole yksin lämmitysjärjestelmästä. Kyseessä on tulevaisuuden energialaitos pientaloihin.

 

Uusiutuvalla energialla toimiva CHP-yksikkö on ympäristöystävällinen ja hiilineutraali, sekä ostajalleen taloudellisesti kannattava järjestelmä.

CHP ThermoGen

CHP ThermoGen on kaasuverkossa olevien kiinteistöjen CHP-yksikkö. Biokaasulla toimiva ThermoGen-yksikkö tuottaa kiinteistöön lämpöenergiaa sekä sähköenergiaa.


Lisäämällä lämminvesivaraajan ja sähköakun, voit käyttää itse kaiken tuottamasi energian. Aurinkopaneelit lisäämällä saavutetaan lisää säästöjä energialaskuissa. Tuota lämpöenergian ohella oma sähkösi ja säästä rahaa. Tämä sopii mainiosti esimerkiksi työtilojen ja omakotitalojen energiaratkaisuksi. Asennettavissa myös rivi- ja kerrostaloihin uudisrakentamisen kohteissa. Voidaan asentaa verkon rinnalle tai off-grid-saarekkeena. Biokaasua käyttäessä järjestelmä on hiilineutraali ja ilmastoystävällinen. ThermoGen 1.0 kW.

 

Klikkaamalla tästä saat lisätietoja CHP ThermoGen -yksiköstä.

Lisätietoja

CHP Biogen Wood Log

Wood Log on puulla toimiva CHP-yksikkö. Puuta polttamalla tuotetaan lämpöenergiaa sekä sähköenergiaa kiinteistön käyttöön.


Hankkimalla lisäksi lämminvesivaraaja ja sähköakku, varmistetaan, että kaikki tuotettu energia saadaan talteen ja omaan käyttöön. Tämä lisää omavaraisuutta huomattavasti.

Klikkaamalla tästä saat lisätietoja Biogen Wood Log CHP-yksiköstä.

Tekniset tiedot Kysy lisätietoja