Uusiutuvan energian asiantuntija palvelee Turun seudulla, Tampereella ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Uusiutuvan energian asiantuntija palvelee Turun seudulla ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

KL Power Oy on uusiutuvan energian ja ympäristöystävällisen energiatuotannon asiantuntija. Palvelemme joustavasti yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä sekä taloyhtiöitä Turusta käsin koko Etelä-Suomen alueella. Meiltä saat niin laadukkaat aurinkopaneelijärjestelmät asennuksineen kuin uudet sähköakutkin.

 

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua!

Säästä rahaa ja valitse puhdas aurinkoenergia

Aurinkosähkön tuottaminen kannattaa! Se on ekologista, sillä se ei aiheuta minkäänlaisia päästöjä tai pienhiukkasia. Aurinkopaneelijärjestelmät maksavat itsensä takaisin noin kymmenessä vuodessa. Korkealaatuiset aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä ja toimivat tehokkaasti jopa vuosikymmenestä toiseen. Ei siis ihme, että yhä useammat kotitaloudet ja taloyhtiöt haluavat valita aurinkoenergian.

 

Oma aurinkosähkön tuotanto vähentää ostosähkön tarvetta. On myös hyvä muistaa, että aurinkosähkö nostaa usein myytävän kiinteistön arvoa.

Kysy lisää

Hintaesimerkki aurinkopaneeleista:

Paketin hinta asennuksineen alkaen 6200€.

Pakettiin kuuluu 10 kpl Jasolar 410w paneelia, 4 kW:n invertteri, kaapelit, kannakkeet, 2 kpl turvakytkimiä.

Sisältää asennuksen sekä ilmoitukset sähköyhtiöön.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Tilaa meiltä aurinkopaneelijärjestelmä asennuksineen

Me autamme käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan aurinkopaneelijärjestelmän valinnassa. Esimerkiksi kattotyyppi ja sen pinta-ala vaikuttavat valittaviin aurinkopaneeleihin sekä niiden kiinnitykseen. Teemme asennustyöt oikeaoppisesti ja neuvomme sinua tarkkaan aurinkopaneelijärjestelmän käytössä. Myymme vain tunnettujen valmistajien luotettavasti toimivia aurinkopaneeleita, joten voit olla varma niiden korkeasta laadusta.

 

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Yhteydenotto

Sähköakut kilpailukykyiseen hintaan

Myymme myös sähköakut yksityisille ja yrityksille sekä taloyhtiöille. Sähköakut ovat välttämätön lisä, jotta energiaa saadaan talteen. Sähköakun avulla voi pyrkiä omavaraisuuteen, sillä sen avulla tuotettu energia saadaan käyttöön ja pysymään tallessa.

 

Kysy meiltä lisää sähköakuista tai pyydä tarjous! Olemme tavoitettavissasi puhelimitse ja sähköpostitse. Voit myös täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot